Післяматчевий коментар головного тренера СК “Дніпро-1” U-21 Олександра Поклонського.

– Цей матч став ніби продовженням попереднього, коли чинили на суперника значний тиск, але бажаного результату не досягли…

– Дещо, дійсно, є. Як то кажуть, один раз – це випадковість, а потім співпадіння та закономірність. Не хотілося б, що це стало закономірністю. Ми створюємо моменти, але гостроти попереду та реалізації не вистачає. Ніби й гра під контролем, але катаємо м’яч з флангу на фланг без загострення. Ще й не реалізували моменти у першому таймі – так би гра зовсім по-іншому пішла.

– Колос, зі свого боку, виявився зовсім непростим суперником, проводив швидкі атаки, був небезпечним на правому фланзі.

– Так, ми розбирали їхні останні матчі, і я сказав хлопцям, що це граюча команда. Це все йде від головного тренера: вміють діяти з м’ячем, атакують. Ми знали, що вони є небезпечними на контратаках і мали їх переривати. Намагалися це робити, а ми зі свого боку підказували хлопцям, але іноді молоді футболісти заграються, захоплюються атаками. Завжди, скільки б не атакував, 1-2 контратаки суперника пройдуть. Від цього нікуди не подінешся. Щоправда, ми знову пропустили після власної помилки. Хороший суперник, нічого не можу сказати, але, вважаю, треба було дотискати. Не вистачило характеру, агресії попереду, щоб виграти матч.

– Які плани у вас на час паузи в чемпіонаті?

– Ми провели важкі матчі цього місяця, і зараз дамо хлопцям декілька днів на відпочинок. Наприкінці наступного тижня плануємо провести контрольний матч – знайдемо суперника. І будемо готуватися у тижневому циклі до наступного туру.