Головний тренер молодіжного складу СК «Дніпро-1» Олександр Поклонський підвів підсумки гостьового поєдинку проти «Минаю» (1:1):

– Їхали сюди за перемогою, але ще перед матчем ми знали, що у суперника будуть грати одразу п’ять футболістів основного складу, через що нам довелося дещо перебудовувати власну гру. На мій погляд вийшов цікавий поєдинок, в якому було багато боротьби, проте все ж таки ми мали шанси дотиснути суперника. Особливо, якщо згадувати перший тайм, під час якого у нас було чимало гострих контратак, які ми так і не довели до логічного завершення.  Бракує нам ще майстерності при завершенні атак. А взагалі, гра мені сподобалася. Головне, що у команди є характер.  Відзначу, що і у суперника непогана команда. А щодо результату, то хоча він нас і не дуже влаштував, але в цілому нічия була закономірною.

– Через травму не зумів дограти матч Кирило Зайков. Що з ним трапилося?

– У нього вилетіло плече, а щось детальніше можна буде говорити вже після УЗД. Проте він все одно молодець і справжній боєць! У нього вже була травма, але він все одно зіграв практично до кінця матчу, і в цілому провів хороший матч.

Пресслужба СК «Дніпро-1»