СК «Дніпро-1» — «Юність» — 10:0 (5:0)

Чемпіонат України серед жінок. Перша ліга. 4 тур. 12 вересня. Верхньодніпровськ. Стадіон «Центральний»

Арбітр: Віра Сидоренко (Запоріжжя). Асистенти арбітра: Анастасія Олійник (Кропивницький), Дмитро Вєтров (Дніпро). Четвертий арбітр – Євген Притула (Дніпро). Спостерігач арбітражу – Олексій Гордієнко (Дніпро)

«Дніпро-1»: Рябовіл (Маліборська, 46), Лукаш, Синько, Шалімова, Логвінова (Мустафаєва, 57), Бєлік, Куніна, Келеп (Матюша, 84), Іванова, Кузьмин (Аслаханова, 71), Пшенична (Шопіна, 46).

Запасні: Плакуща, Бєлкіна

Головний тренер – Олена Кудзієва

«Юність»: Петрушина, Кравченко, Ситай (Процько, 18), Гузик, Правдивець (Солодухіна, 46), Стахнюк, Яненко, Намазова (Бугайова, 46, Бєлоусова, 63), Ображій, Мазурова, Вакуленко

Запасні: Азізова, Бакуринська, Богомолова

Головний тренер – Людмила Лемешко

Голи: Куніна (17, пен., 20, 47, 73, 86, 90), Бєлік (19), Кузьмин (23), Пшенична (42), Іванова (55)

За тиждень після дебютної перемоги у чемпіонаті першої ліги команда жінок СК «Дніпро-1» знову вийшла на домашнє поле у Верхньодніпровську. І на радість місцевим вболівальникам відвантажила чернігівській «Юності» одразу 10 голів.

Немає сенсу переказувати детально усі небезпечні моменти, що створили господарки – їх було у декілька разів більше, ніж забитих м’ячів. Перевага команди Олени Кудзієвої була просто неймовірною. М’ячем вони володіли майже безупинно і проводили атаку за атакою.

Бомбардирськими якостями виблиснула Людмила Куніна, яка забила одразу 6 голів! Розпочавши розгром «Юності» з пенальті, вона потім забивала на будь-який смак: і знімала павутиння з дев’ятки зі штрафного, і замикала простріл, і закидала воротареві за комірець, і била здалеку. Цікаво, що у напад в сьогоднішньому матчу бомбардирка вийшла несподівано навіть для себе.

– Мене не награвали на позиції у нападі, грала праворуч у півзахисті, – зізналась Людмила Куніна після матчу. – Але перед матчем тренер сказала помінятися місцями. Дуже радію з того, що допомогла команді такою кількістю голів. Це дуже велике досягнення для мене. Раніше я переважно на заміну виходила, а сьогодні вийшло так. Дуже добре, що тут приходить багато вболівальників. Команда заводиться та грає для них, аби порадувати. Дякую їм за те, що приходять!

Після сьогоднішніх матчів у групі Б першої ліги залишилось лише три команди, які ще не зазнавали втрат: «Шахтар», «Дніпро-1» та «Ворскла». Саме з полтавками наші дівчата й проведуть наступний матч 18 вересня у Верхньодніпровську.

– Дівчата вже відчули свою гру, – підбила підсумки матчу головний тренер “Дніпра-1” Олена Кудзієва. – Але все одно у першому таймі дуже багато моментів не реалізували. Тим не менше, почали забивати і робили це протягом всього матчу. Тиснули суперника, не знижуючи темпу. Вийшов великий рахунок, чого ми й бажали. Ми дуже відчуваємо підтримку вболівальників – усім приємно, коли підтримують.