У суботу, 9 листопада, юніорська команда СК «Дніпро-1» проведе матч 12-го туру чемпіонату країни U-19 серед клубів УПЛ. Суперником спортклубівців стане київське «Динамо». Гра відбудеться у Чапаївці Київської області на навчально-тренувальній базі «Динамо». Початок зустрічі о 15 годині. Відзначимо, що за календарем номінальними господарями у грі є дніпряни, але на прохання динамівського клубу через його участь у єврокубках зустріч перенесена на поле киян, а вже у другому колі команди зустрінуться у Дніпрі.

«Динамо» – безумовний лідер юнацького футболу країни. Саме кияни виграли усі чотири минулі чемпіонати країни U-19 і є постійними учасниками юнацької Ліги Чемпіонів. Минулої середи динамівці в черговому раунді плей-оф переможців переграли грецький ПАОК з рахунком 3:0.

У чемпіонаті країни зараз кияни посідають другий рядок у турнірній таблиці (8 перемог, 1 нічия, 1 поразка, за різниці м’ячів 36-7), відстаючи від донецького «Шахтаря» на два очки. Дніпряни, нагадаємо, набравши 9 очок, йдуть дев’ятими (дві перемоги, три нічиї, вісім поразок, різниця м’ячів 15-28).

Через дискваліфікацію у завтрашній грі не візьме участь один з лідерів київської команди Вікентій Волошин.

Чемпіонат U-19. 12 тур.
9 листопада. 15:00. Чапаївка. НТБ «Динамо».
СК «Дніпро-1» – «Динамо» (Київ).
Головний суддя: Валерій Копмарь (Одеса)
Судді на лінії: Максим Тютерєв (Дніпро), Артем Куценко (Одеса)
Четвертий арбітр: Андрій Федорук (Київська область)
Спостерігач арбітражу: Олег Плужник (Харків)

Пресслужба СК «Дніпро-1»