У п’ятницю, 25 жовтня, юніорський склад СК «Дніпро-1» проведе матч 10-го туру чемпіонату країни серед команд U-19 УПЛ. Суперником підопічних Віктора Біцюри стане ковалівський «Колос». Гра відбудеться на одному з полів бази у Придніпровську і розпочнеться о 13 годині.

І дніпряни, і ковалівці дебютували у цьому сезоні на рівні УПЛ не тільки основними складами, а і в юніорській першості. У минулому сезоні наша команда стала переможцем Першої ліги U-19, а «Колос» поступився в півфіналі у серії післяматчевих пенальті 4:5 краматорському «Авангарду» (основний час 0:0), після чого виграв бронзовий матч у «Оболоні-Бровар» (2:1).

У поточному чемпіонаті кращі показники мають спортклубівці: наша команда перебуває на 9-й сходинці у турнірній таблиці, набравши 6 очок (1 перемога, 3 нічиї, 6 поразок, за різниці м’ячів 8-22), а ковалівці посідають передостаннє, 12-те місце, заробивши лише одне очко у самому першому турі проти «Маріуполя» (3:3), після чого ковалівці програли усі свої сім поєдинків (загальна різниця м’ячів 12-27).

Чемпіонат U-19. 10 тур.
25 жовтня. 13.00. НТБ «Дніпро».
СК «Дніпро-1» – «Колос» (Ковалівка).
Головний суддя: Сергій Труба (Черкаси)
Судді на лінії: Гусейн Мустафаєв (Харків), Денис Лупач (Суми)
Четвертий арбітр: Людмила Тельбух (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Валерій Лисакевич (Харків)

Пресслужба СК «Дніпро-1»