У суботу, 22 лютого, молодіжний склад СК «Дніпро-1» проведе свій перший офіційний матч у 2020 році. В рамках 19-го туру чемпіонату U-21 підопічні Олександра Поклонського зіграють у гостях з львівськими «Карпатами». Гра відбудеться на стадіоні «Сокіл» і розпочнеться о 13 годині. На нашому сайті запланована пряма трансляція матчу.

Першим суперником у новому році в молодіжному чемпіонаті для дніпрян стане міцний середняк турніру львівські «Карпати», які посідають 6 місце (5 перемог, 4 нічиї, 7 поразок, м’ячі 33-34). Матч першого кола у Придніпровську закінчився бойовою нічиєю 2:2, при цьому спортклубівці відігралися під завісу гри (Кузін,18, Бєляєв,90 – Сільченко,6 з пенальті, Харжевський,73).
Відзначимо, що обидва автори забитих м’ячів у ворота львів’ян залишили команду у міжсезоння. З іншого боку, спортклубівці поповнилися одним новачком – 20-річним форвардом луцької «Волині» Назарієм Богомазом. У складі лучан він провів 5 матчів на рівні Першої ліги і 2 у Кубку України, а в основному виступав у чемпіонаті U-19 (за два сезони – 41 матч, 23 голи).

Чемпіонат U-21. 19 тур.
22 лютого.13.00. Львів. Стадіон «Сокіл».
«Карпати» (Львів) – СК «Дніпро-1».
Головний суддя: Олександр Дердо (Чорноморськ)
Судді на лінії: Віктор Нижник (Вінниця), Юрій Федорак (Івано-Франківськ)
Четвертий арбітр: Роман Блавацький (Львів)
Спостерігач арбітражу: Андрій Шандор (Львів)

Пресслужба СК «Дніпро-1»