У суботу, 7 березня, молодіжний склад СК «Дніпро-1» проведе заключний матч першого етапу чемпіонату U-21. Суперником підопічних Олександра Поклонського стане футбольний клуб «Маріуполь». Гра відбудеться на базі у Придніпровську і розпочнеться о 13 годині.

Молодіжний склад «Маріуполя» посідає у турнірі 7 місце (7 перемог, 2 нічиї, 10 поразок, м’ячі 24-35) і відстає від «Карпат» на три очки, але шансів на потрапляння до чільної шістки у них немає, оскільки в особистих зустрічах кращі показники мають львів’яни. Зазначимо, що маріупольці дуже непогано розпочали весняний етап чемпіонату, набравши 7 очок у перших трьох матчах (перемоги над «Зорею» – 2:0, «Десною» – 3:1 і нічия з «Ворсклою» – 1:1).
У перших офіційних матчах 2020 року дніпровська молодь очок не набирала, але матчі проти лідерів «Динамо» і «Шахтаря» показали, що спортклубівці рухаються вірним шляхом, і прогрес у грі команди очевидний.
Гра першого кола «Маріуполь» – «Дніпро-1» закінчилася перемогою господарів 4:2, при цьому спортклубівці вели 2:0 після дублю Араміса Кузіна вже на 17-й хвилині, але ще до перерви Ілля Путря двічі реалізував пенальті, а в кінці другого тайму Олег Вакуленко (79 хвилина) і Владислав Бондар (87 хвилина) принесли своїй команді перемогу. При цьому господарі з 54-ї хвилини грали у меншості.
Через дискваліфікацію за маріупольців не зіграє один з основних гравців команди Дмитро Шинкаренко (13 матчів у першості). До речі, саме цього гравця було вилучено з поля у матчі першого кола «Маріуполь» – «Дніпро-1».

Чемпіонат U-21. 22 тур.
7 березня. 13.00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро».
СК «Дніпро-1» – ФК «Маріуполь».
Головний суддя: Костянтин Труханов (Харків).
Судді на лінії: Володимир Жарий (Павлоград), Ярослав Трехліб (Дніпро)
Четвертий арбітр: Денис Резніков (Кам’янське)
Спостерігач арбітражу: Сергій Березка (Київська область)

Пресслужба СК «Дніпро-1»