“Шахтар” – СК “Дніпро-1”

Чемпіонат юнацьких команд. 7-й тур. Щасливе. «Княжа-Арена». 10 вересня. 11:00

Арбітр: Павло Плєшко (Кременчук). Асистенти арбітра: Микола Медяник, Олег Якунь (обидва – Київ), Четвертий арбітр: Сергій Дубиківський (Київська область).

Спостерігач арбітражу: Олег Деревинський (Київ)

Поновлення юнацького чемпіонату СК «Дніпро-1» зустрічає поєдинком проти одного з лідерів. Донецький «Шахтар» ще не втратив жодного очка, але перебуває не на першому місці. Це могло б бути дивним для будь-якого іншого чемпіонату, окрім українського, адже є ще один флагман, який також лише перемагає. Гірники поступаються динамівцям за різницею голів, пропустивши при цьому лише один м’яч, та й той з пенальті. Було це ще у стартовому турі.

У двох попередніх сезонах «Дніпро-1» в чемпіонаті U-19 не зміг відібрати у «Шахтаря» очки. В сезоні 2019/2020 були дві поразки з однаковим рахунком 0:2, а в минулій першості, коли гірники стали чемпіонами, спортклубівці поступилися 0:3 та 0:1.

Матч юнацького чемпіонату «Шахтар» «Дніпро-1» розпочнеться у Щасливому 10 вересня об 11 годині. Пряма трансляція буде здійснюватися виключно на телеканалі «Шахтар ТВ».