Сьогодні в манежі на базі у Придніпровську свій черговий спаринг проводила команда СК «Дніпро-1»-U-19. Суперником юніорів став лідер Другої ліги магдалинівський «ВПК-Агро». Одразу відзначимо, що за юніорів по тайму у воротах зіграли досвідчені вихованці дніпровського футболу Ігор Варцаба і Денис Шеліхов – це сталося через травми голкіперів юнацької команди. Сам поєдинок підопічні Віктора Біцюри провели у такому складі: Варцаба, Кобельчук, Файдор, Стельмащук, Кононов, Матвеєв, Копил, Лебедєв, Гаврилюк, Гора, Полонський. На заміну виходили: Шеліхов, Матюшенко, Мисляй, Кілик, Свистунов, Сокол, Смоляков.

Більш досвідчені магдалинівці мали ігрову перевагу, на що спортклубівці протипоставили швидку контргру. У першому таймі «ВПК-Агро» втілив свою перевагу у два забитих м’ячі. Після перерви юні дніпряни зуміли відіграти один м’яч – це Сокол замкнув простріл Кобельчука. У господарів було ще два-три моменти, але використати їх не вистачило майстерності. У підсумку поєдинок так і закінчилась мінімальною поразкою спортклубівців 1:2, гра яких в цілому справила позитивне враження.

До відновлення чемпіонату U-19 (перша гра у СК «Дніпро-1» 6 березня у гостях з «Шахтарем») у дніпрян заплановано ще два спаринги.

Пресслужба СК «Дніпро-1»