Контрольний матч.

3 лютого. 12.00. НТБ «Дніпро». Манеж.

СК «Дніпро-1» U-19 – «Скорук» (Томаківка) 2:6 (1:4)

СК «Дніпро-1»: Охрипчук, Чалий, Головацький, Левченко, Гудов, Матюшенко, Щуров, Ратушний, Кілик, Кобельчук, Білл. На заміну виходили: Бойко, Костюченко, Козюбенко, Мисляй, Плотко, Прометний, Свистун, Янюк, Кравченко.

Голи: Білл (15), Свистун (89) – Пінчук (3), Шарко (19, з пенальті,37), Разуваєв (41), Щербина (52), Коломоєць (66).

Черговим суперником юніорської команди СК «Дніпро-1», яка веде ретельну підготовку до другої частини чемпіонату країни серед команд U-19 в УПЛ, стала найсильніша аматорська команда Дніпропетровської області минулого року томаківський «Скорук».  Склад же юніорів підсилив новачок основного складу вінгер Білл, який через карантинні умови Туреччини для громадян Бразилії, не зумів приєднатися до першої команди на її зборі.

Не дивлячись на швидко пропущений гол після розіграшу стандарту, юні спортклубівці деякий час цілком гідно протистояли значно досвідченішому опоненту, у складі якого багато виконавців пройшли клуби Професійної футбольної ліги. Впевненості додавало і те, що дніпряни зуміли доволі швидко відігратися – на 15-й хвилині Білл розкішним ударом у дев’ятку відновив рівновагу.

Але поступово стала даватися взнаки перевага гостей у класі, в результаті чого ще до перерви Антон Шарко, який тільки минулої восени грав у Першій лізі за «ВПК-Агро»,  оформив дубль, а під завісу тайму відзначився ще один відомий гравець нашого регіону  Олексій Разуваєв.

У другому таймі на полі в складі спортклубівців вийшли в основному вихованці дніпровської Академії 2004 року народження, які, звичайно, хотіли себе проявити, але різниця у віці все ж таки була значною. За таких умов гості забили ще два голи, хоча юним спортклубівцям в кінці гри вдалося відповісти результатовною атакою, яку завершив Крістіан Свистун. Остаточний рахунок матчу – 6:2 на користь томаківців.

Пресслужба СК «Дніпро-1»