Контрольна гра.

8 лютого. 14:00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро». Манеж

СК «Дніпро-1» U-19 – «Ворскла» (Полтава) U-19 0:0

 СК «Дніпро-1» U-19: Веклич, Кобельчук, Файдор, Стельмащук, Швиденко, Матюшенко, Копил, Гора, Гаврилюк. На заміну виходили: Езеагбанарі, Полонський, Попов, Свистун, Мисляй, Сокол, Смоляков, Каландадзе.

Суперником юнацької команди спортклубівців у черговому спарингу став їх опонент по чемпіонату країни – полтавська «Ворскла», яка займає третє місце у турнірній таблиці, поступаючись тільки «Динамо» і «Шахтарю». Команди вже двічі зіграли між собою у чемпіонаті, і якщо в Новомосковську було зафіксовано бойову нічию 2:2, то у Полтаві перемогли господарі 2:0.

У складі дніпрян в основному виступали усі ті хлопці, які грали за команду восени, плюс до них додалися вихованці дніпровської Академії 2003 року народження – це Матюшенко, Мисляй, Каландадзе.  Протягом всього ігрового часу на полі точилася рівна боротьба. За весь матч команди створили по п’ять – шість напівмоментів, але використати їх нікому не вдалося. Найближчим до успіху незадовго до завершення гри був Данило Полонський, але він не зумів переграти воротаря полтавчан, вийшовши з ним сам на сам. В цілому, на думку тренерського штабу, їх підопічні добре відпрацювали у цій грі, і далі продовжать готуватися до відновлення чемпіонату у звичному режимі.

Свій черговий спаринг підопічні Віктора Біцюри проведуть наступної суботи, 15 лютого, у манежі на клубній базі проти лідера Другої ліги магдалинівського «ВПК-Агро».

Пресслужба СК «Дніпро-1»