Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 23-го туру УПЛ. Поєдинок між СК «Дніпро-1» і ФК «Маріуполь», який відбудеться у суботу, 14 березня, на «Дніпро-Арені» і розпочнеться я о 17 годині, в полі судитиме рефері ФІФА, харків’янка Катерина Монзуль. Раніше вона одного разу працювали на грі спортклубівців – це було два тижні тому, коли Монзуль зафіксувала домашню перемогу «Дніпра-1» над столичним «Динамо» з рахунком 3:1. У тій грі вона вилучила по одному гравцю з кожної команди після перегляду відеосистеми, а крім того призначила пенальті у ворота спортклубівців, при цьому також після застосування VARу.

Цей матч також відбудеться під наглядом працівників VAR, при цьому у третій грі з чотирьох головним арбітром ВВА стане киянин Євген Арановський. Асистент ВВА – Володимир Володін з Херсону, спостерігач ВВА – Віктор Дердо  з Чорноморська.

На лінії Монзуль допомагатимуть Олександра Ардашева з Києва і сумчанка Марина Стрілецька. Четвертий арбітр – Анастасія Романюк з Івано-Франківська. Спостерігач арбітражу Леонід  Ярмолинський з Київської області.

Пресслужба СК «Дніпро-1»